Johtokunta tiedottaa

Johtokunta tiedottaa:

 

Johtokunnan 15.2.2018 kokouksen tiivistelmä

 

Puhjonmäen ilma-aseradalla järjestetään 17.3. ampumakouluohjaajakoulutus klo 9 - 17.00
Kouluttajina toimivat Heikki Romppanen ja Heikki Pääkkönen.

Vuoden 2018 jäsentiedote sekä kalenteri on siirretty kuusankoskenampujat.fi -jäsensivuille. Tiedote toimitetaan sähköpostitse niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite on seuran tiedossa. 
Mikäli sähköpostiosoitetta ei ole, jäsenmaksu ja jäsentiedote toimitetaan paperiversiona postitse.

Jäsenmaksukirjeet ovat lähdössä matkaan helmikuun aikana.

Olethan muistanut maksaa ratamaksusi ja käyttää viitenumeroa 1203!
Johtokunta valtuutti Kari Eskolan tarkastelemaan ratamaksujen maksutilannetta tiliotteista ja tiedustelemaan harrastajilta maksujen perään, mikäli suorituksia ei tiliotteella ole nähtävissä.

Kuusankosken Ampujat ry:n kevätkokous pidetään 19.4.2018 Puhjonmäen ampumaradalla.

 

 

 

Johtokunnan 11.1.2018 kokouksen tiivistelmä

 

Lisenssi

Lisenssin hankkimisessa kilpailemista varten on tapahtunut muutoksia. Ampumaurheiluliitto ei enää postita maksukaavakkeita vaan lisenssi hankitaan osoitteesta  https://www.suomisport.fi

Perustietoa lisensseistä ja niiden hankinnasta voit lukea Ampumaurheiluliiton sivuilta, osoitteesta: https://www.ampumaurheiluliitto.fi/liitto/lisenssit-ja-vakuutukset/osta-lisenssi/

  

Jäsentiedote 2018

Vuoden 2018 jäsentiedote tulee olemaan ensimmäistä kertaa ensisijaisesti sähköisessä formaatissa. Radalle kuitenkin toimitetaan erä tulostettuja versioita niille jäsenille, joilla ei ole mahdollisuutta lukea tiedotetta internetissä. 

 

Toimintaa vuonna 2018:

- Ilma-asepuulaaki ammutaan tiistaista lauantaihin 20.-24.3. - Uloslyöntikisa 24.3.

- 6A Open -kilpailu ammutaan kiväärikilpailuna 16.-17.6 Tyrrissä - uusien sääntöjen mukaisilla   laukausmäärillä, myös tukisarjat mukana.

- Järjestämme 50 m kiväärin nuorten SM-kilpailut 10.-12.8 Tyrrissä.

Alustavasti suunniteltu myös pistoolin Aluemestaruuskilpailujen järjestämistä 28.-29.7 Tyrrissä.

 

Ampumaradat

Ampumaradoille on laadittu järjestyssäännöt, jotka toimitetaan radoille piakkoin. Jokaisen radankäyttäjän on syytä tutustua niihin ja toimia radalla järjestyssääntöjen mukaisesti.

 

Ratamaksut

Ratamaksujen osalta on tärkeätä huomioida, että alle 20 v osalta ratamaksun hintaa on alennettu ja nyt vuosimaksu on 75 €. Nuorten alennettu ratamaksu koskee vain vuosimaksua, samalla maksu on muutettu kalenterivuosikohtaiseksi.