Kuusankosken ampujien 

ampumaurheilukoulu ja kilparyhmä

Toivotamme kaikenikäiset tervetulleeksi ampumaurheilukouluumme. Harjoittelemme talvikaudella ampumaan ilmakiväärillä ja ilmapistoolilla Puhjonmäen ilma-aseradalla. Kesäkaudella harjoittelemme pienoiskiväärillä Tyrrin ampumaurheilukeskuksessa.


Ampumaurheilukoulu on talvikaudella keskiviikkoisin Puhjonmäen ilma-aseradalla Kuusankoskella.  Jokainen ampumaurheilukoululainen ohjataan turvalliseen ampumatekniikkaan, turvalliseen aseen käsittelyyn ja ammunnan perustaitoihin.

Ampumaurheilukoulussamme jokainen saa kehittyä oman tahtinsa mukaan – toiset kehittyvät nopeammin ja toiset hitaammin. Mikäli kiinnostuit, voit ottaa yhteyttä saijamyllynen@gmail.com niin sovitaan, miten voit aloittaa harrastuksen kanssamme.

Ampumaurheilu on keskittymiskykyä kehittävä, hyvä ja arvostettu harrastus ja harrastuksen voi aloittaa nuorena tai vähän vanhempanakin. Ampumaharrastus mahdollistaa harrastamisen omaksi iloksi tai taitojen kehittyessä myös kilpailemisen seura-, maakunta-, alue-, suomenmestaruus- tai kansainvälisellä tasolla.

Voit edetä ns. Ampujan polun mukaan: lapsille ja nuorille säännöllinen harrastus, hyvä seura sekä yhteishenki ovat tärkeitä.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Pete Patruuna