Tyrrin ja Puhjonmäen ampumaratoja saa käyttää vallitsevia koronarajoitteita noudattaen

4.5.2021

Liikunta- ja urheilutoimijoille on tiedotettu 29.4.2021 Kouvolan kaupungin taholta seuraavaa:

2003 syntyneiden ja sitä nuorempien ryhmäharrastustoiminta sisällä ja ulkona on mahdollista ilman ryhmäkoon rajoitusta siten, että toiminnassa voi noudattaa turvavälejä. 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien peli-, kilpailu- ja ottelutoiminta on sallittu sisä- ja ulkotiloissa.

2002 syntyneiden ja sitä vanhempien (aikuisten) ryhmäharrastustoiminta ulkona on mahdollista ilman ryhmäkoon rajoitusta siten, että toiminnassa voi noudattaa turvavälejä. Aikuisten ryhmäharrastustoiminta sisätiloissa on toistaiseksi keskeytetty, samoin aikuisten peli- ja ottelutoiminta sisällä ja ulkona pois lukien ammattiurheilu kuten ennenkin.


Tyrrin ampumarata on käytössä kaikkille ikäryhmille vapaasti, turvavälit ja hyvä hygienia huomioiden. Tyrrissä on tällä hetkellä käytettävissä 10 Sius-laitetta.


Puhjonmäen ilma-aserata on käytössä kaikille ikäryhmille. Vuonna 2003  syntyneiden ja nuorempien osalta vapaasti. Vuonna 2002 syntyneiden ja sitä vanhempien osalta rata on käytössä niille, jotka ovat hakeneet radalle käyttölupaa aiemmin. Radoilla on yhteensä neljä ampumapaikkaa.  Radalla on toimittava aiemman hygieniaohjeistuksen mukaisesti.

Radalla 1: 3 paikkaa

Radalla 3: 1 paikka