Rajoitus Puhjonmäen ilma-aseradan käyttöön 17.1.2021 alkaen

16.1.2022

Vallitsevan koronatilanteen takia Kuusankosken Ampujien johtokunta on päättänyt rajoittaa Puhjonmäen ilma-aseradan käyttöä.

Korona-rajoitusten vuoksi ilma-aseradalla voi käyttää yhtäaikaisesti vain 10 ampumapaikkaa. Radalla saavat olla vain seuran jäsenet ja kerrallaan vain 10 henkilöä.
Radan eteistilaan tulee viime vuoden tapaan numerolaput, jotka osoittavat kuinka montaa radankäyttäjää radalla on. Ratapäiväkirja on eteisaulassa ja siihen on ehdottomasti kirjattava jo radalle tullessa nimi ja saapumisaika. Ratapäiväkirjan täyttäminen koskee kaikkia radalla kävijöitä!

Ampujat ottavat lisäksi mukaansa numerolapun eteisaulasta, jolloin myöhemmin tulevat ampujat tietävät radalla olevien ampujien määrän.

Ampujat ovat etusijalla, vain ampujat ottavat numeron, huoltajat ja muut taustahenkilöt poistuvat radalta mikäli 10 henkilön kokonaismäärä on ylittymässä.

Tulethan radalle vain oireettomana, huolehdit hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä ja noudatat myös annettuja desinfiointiohjeita käyttämiesi laitteiden puhdistamiseen.

Terveys on tärkeintä!
KuusAn johtokunta