KORONA-VIRUS EPIDEMIAN TORJUMISEKSI Puhjonmäen ilma-aseradan käyttäjiä velvoittavat toimenpiteet

3.10.2020

KUUSANKOSKEN AMPUJAT RY:N JOHTOKUNNAN 7.9.2020 PÄÄTÖS: 
KORONA-VIRUS EPIDEMIAN TORJUMISEKSI RADAN KÄYTTÄJIÄ VELVOITTAVAT TOIMENPITEET PUHJONMÄEN ILMA-ASERADAN KÄYTTÄJILLE! 
Kouvolan kaupunki edellyttää, että kaupungin tiloissa noudatetaan voimassa olevia tartuntatautiviranomaisten antamia ohjeita. 
Jokaisen radankäyttäjän vastuulla on koronaviruksen leviämisen ehkäiseminen. 
- Älä tule radalle, mikäli perheessäsi on koronaan viittaavia oireita (yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet, päänsärky) 
tai lähipiirissäsi on todettu koronavirus- tartunta! 
- Laita kertakäyttökäsineet käteesi jo käytävässä, mikäli aiot koskea valonkatkaisijoihin, ovenkahvoihin, johtoihin, pistorasioihin tai ilmakompressoriin. (Vaihtoehtoisesti voit myös desinfioida kaikki ne pinnat joihin olet koskenut.) 
- Mikäli et käytä kertakäyttökäsineitä, muista pestä kätesi huolellisesti saippualla tullessasi radalle ja käytä myös aina käsidesiä. Käsien pesun jälkeen sulje vesihana paperipyyhettä käyttäen tai kyynärpäälläsi. 
- Valmistellessasi rataa ampumakuntoon, käytä kertakäyttökäsineitä. 
- Desinfioi oma ampumapaikkasi ennen ampumisen aloittamista ja lopettaessasi ammunnan! Pyyhi pöytätaso, näyttö, kauko-ohjain sekä viivakoodinlukija sekä tuolin selkänoja Desinfektol P-liuoksella tai Sanytol-liuoksella. 
- Mikäli käytät harjoitellessasi seuran aseita tai muita yhteiskäyttöisiä laitteita, desinfioi myös ne käyttösi jälkeen. 
- Pyyhi laitteet puhdistusaineella kostutetulla KERTAKÄYTTÖISELLÄ paperipyyhkeellä. Älä koskaan suihkuta puhdistusaineita suoraan laitteelle! 
- Pidä mahdollisuuksien mukaan turvaväli muihin radankäyttäjiin! 
Ohjatuissa harjoituksissa ja ryhmäkokoontumisissa ryhmän ohjaajan tai koollekutsujan vastuulla on varmistaa, että hygieniaohjeita noudatetaan. 
Kuten jokainen radankäyttäjä varmaan ymmärtää, nämä KuusAn johtokunnan laatimat velvoitteet on tehty turvaamaan radankäyttäjien terveyttä. 
Mikäli näitä määräyksiä laiminlyödään, jollakin radalla käyneellä henkilöllä todetaan korona-virustartunta tai korona-virustartuntojen määrä alueella kasvaa merkittävästi, johtokunta joutuu sulkemaan Puhjonmäen ilma-aseradan.