Johtokunta tiedottaa 18.5.2020!

18.5.2020

KuusAn johtokunnan kokouksen 18.5.2020 päätöksiä ja ohjeistusta ampumaharjoitteluun liittyen KuusAn jäsenille.

6AOpen kilpailu on peruutettu!

UTJR on 14.5.2020 alkaen mahdollistanut Tyrrin ampumakeskuksen käytön siviileille. Huomattavaa on että huoltorakennuksen käyttö on kielletty siviileiltä, kielto koskee myös wc ja pukuhuonetiloja.

Ratojen käyttö on sallittu sovittujen ratavuorojen puitteissa ja ratakohtainen kokoontumisrajoitus on 10 henkilöä. Henkilömäärään lasketaan kaikki radalla olevat henkilöt, huoltajat ja valmentajat mukaanlukien. Tästä rajoituksesta on ehdottomasti pidettävä kiinni ja sääntö on se, että viimeksi tullut väistää.

UTJR voi muuttaa Tyrrin käyttömääräyksiä viikottain, joten seuraa tiedotusta ja lue myös radalla olevat tiedotteet.

Puhjonmäen ilma-aseradan käyttökielto jatkuu toistaiseksi. Käyttökielto puretaan, kun koronaviruspandemia tilanne sen sallii, kiellon purkamisesta ilmoitetaan jäsenille sähköpostitse ja seuran internet-sivuilla.

Ojakorven ampumarata on KuusAn jäsenten käytettävissä. Ojakorven radalle jäsenet voivat viedä yksittäisiä vierasampujia, vierasmaksu on 10€/kerta.

Huomioi tarvittavat turvaetäisyydet, hyvä käsihygienia ja muu turvallinen käyttäytyminen harjoitellessasi ampumaradoilla.

Huomaathan että arkipäivisin klo 8-17 Tyrrissä seurojen vapaavuorolla tapahtuva harjoittelu edellyttää radan vapaanaolon varmistamista Tyrrin radanhoitajalta tai Utin jääkärirykmentin koulutusosastolta puh. 0299 417 262 tai 0299 417 259.

Sius-laitteita on 50m radalla Tyrrissä nyt 10kpl ja lisää asennetaan kesäkuun alkuun mennessä. Suositeltavaa on että turvavälien varmistamiseksi käytettäisiin vain joka toista ampumapaikkaa.

Pidäthän huolta itsestäsi ja huomioit omassa toiminnassasi myös muiden lajiharrastajien turvallisuuden ja harrastusmahdollisuudet.

KuusA johtokunta 18.5.2020