Ampumakoulu ja kilparyhmä

Pete Patruuna

Kuusankosken ampujien ampumaurheilukoulu ja kilparyhmä

 

Toivotamme kaikenikäiset tervetulleeksi ampumaurheilukouluumme. Harjoittelemme talvikaudella ampumaan ilmakiväärillä ja ilmapistoolilla sekä kesäkaudella pienoiskiväärillä.

 

Ampumaurheilukoulu on talvikaudella keskiviikkoisin Puhjonmäen ilma-aseradalla Kuusankoskella.  Jokaista ampumaurheilukoululaista ohjataan oman ikäsarjansa mukaiseen turvalliseen ampumatekniikkaan. Ampumaurheilukoulussamme jokainen saa kehittyä oman tahtinsa mukaan – toiset kehittyvät nopeammin ja toiset hitaammin. Mikäli kiinnostuit, voit ottaa yhteyttä eeva.mankki@elisanet.fi niin sovitaan, miten voit aloittaa harrastuksen kanssamme.

Saatat haluta hyvän ja arvostetun harrastuksen – tai voit haluta kilpailemaan. Voit edetä ns. Ampujan polun mukaan: lapsille säännöllinen harrastus ja hyvä seura sekä yhteishenki ovat tärkeitä.

Kun haluat kehittyä ampujana ja hankit omia varusteita, voit hakeutua KuusA:n kilparyhmään. Kilparyhmä kasvattaa siirtymään Suomen ampumaurheiluliiton tehoryhmään. Edelleen voit edetä SAL:n nuorten maajoukkueeseen sekä maajoukkueeseen. Kilparyhmään pyrkiessäsi ota yhteyttä minna.parkko@ksao.fi.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!